*** Rozširujeme náš tím - hľadáme logistika do Bratislavy - ak máte záujem kliknite sem ***
Máte otázku? 02 44451797, 052 7722729 info@slovakalarms.sk

Káblový management

Príslušenstvo a riešenia pre Vaše CCTV systémy

Kvalitné a cenovo výhodné príslušenstvo k CCTV

Tvoríte nové kamerové riešenie pre Vášho zákazníka? Alebo rekonštruujete starší systém a jeho vzhľad Vás veľmi neteší? S nami to vyriešite elegantne a šetrne. Úhľadne schováte každý kábel, zabezpečíte cenný hardware alebo jednoducho vymeníte nefunkčný zdroj. Objavte ideálne riešenia pre Vás a pre Vašich zákazníkov.
 

Zrozumiteľný káblový management

Kto z nás sa nestretol s chaoticky pozapájanými káblami v racku? Kým sa nič nepokazí je všetko v poriadku, no ako náhle nastane problém je jeho identifikácia časovo náročná a niekedy je jednoduchšie proste začať od znova. Máme pre Vás pár tipov ako držať svoje káble v úhľadnom a zrozumiteľnom stave.
 

Kúzlo sťahovacích pásiek

Najlacnejším a najjednoduchším riešením sú staré známe sťahovacie pásky. Neslúžia iba ako pevné pripevnenie ale dokážete snimi jednoducho vizuálne oddeliť rôzne zväzky. Riešenie Vám zaberie pár minút a ušetrí množstvo času v budúcnosti pri identifikácii čo je vlastne čo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takto zviazaný káblový zväzok sa ľahšie prispôsobí ohýbaniu a kedykoľvek Vám zaručí jasnú identifikáciu.
 

Úhľadné uloženie hardweru

Leží Váš switch alebo záznamník len tak na stole? Ničia ho pomaly vonkajšie vplyvy ako prach alebo k nemu má prístup prakticky ktokoľvek?
Schovajte Váš hardware do elegantnej skrinky alebo racku. Váš systém tak udržíte chránený a prístup k nemu dovolíte iba osobám ktoré si zvolíte. Kabeláž sa v ňom taktiež úhľadne schová a presklené dvierka Vám umožnia okamžite spozorovať ktorá linka neodpovedá.
 
 

Náhradné zdroje

Odišiel Vám zdroj napájania no Vaše zariadenie inak funguje správne? Nemusíte investovať do nového hardweru, stačí si len vybrať zo širokej ponuky náhradných zdrojov. 
 
×
Porovnať položky 0 Zrušiť